elokuun lukumaraton kesälukumaraton 2017

Lukumaratonin koonti

15 yhteen soittoon luettua tuntia, 3 kirjaa ja 923 sivua, olipa maraton! Juuri tällaista piristysruisketta laahaava lukutahtini tarvitsi niin pian alkavia opintoja kuin ikävöimääni rakasta harrastusta ajatellen. Yli yhdeksänsataa päivässä luettua sivua palauttaa kummasti uskon lukijaindentiteettiinsä, sanonpahan vain. Kiitos siis Oksan hyllyltä -blogin MarikaOksa maratonin emännöimisestä ja kaikki maratoonaajat ja muuten hengessä mukana olleet vertaistuesta ja tsempistä!

En voi muuta sanoa kuin että maraton oli omalla kohdallani mitä onnistunein. Maltoin pitää tarpeeksi taukoja lukemisen mielekkyyden säilyttämiseksi, eikä urakka lipsahtanut hampaat irveessä yrittämiseksi missään vaiheessa. Suurin osuus hyvässä tunnelmassa oli varmasti huipuilla kirjavalinnoilla, jotka siivittivät aikamoiseen tulokseen. Erityisesti Laurent Binet’n Kuka murhasi Roland Barthesin? osoittautui nappivalinnaksi, enkä millään malttanut laskea sitä käsistäni, vaikka kello oli jo pitkälti yli puolenyön. Saavutin myös kummatkin tavoitteeni helposti: kahdesta tavoitekirjasta tulikin kolme ja rikoin henkilökohtaisen ennätykseni useammalla sadalla sivulla. Tästä on hyvä jatkaa niin seuraaville maratoneille kuin maratonittomaan lukemiseen!

Tunnelmista ennen maratonia voit lukea täältä.

Maratonin edistyminen vaikutti tältä.

elokuun lukumaraton kesälukumaraton 2017

Maratonilla luettua

Benjamin Alire Sáenz – Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe (309 sivua)

Chinua Achebe – Kaikki hajoaa (236 sivua)

Laurent BinetKuka murhasi Roland Barthesin? (378 sivua)

Yhteensä 923 sivua

Miten sinun maratonisi sujui?

4 kommenttia artikkeliin ”Lukumaratonin koonti

  1. Hande sanoo:

    Hieno saldo sinulla! 🙂 Oma maratonini jatkuu vielä nelisen tuntia. Sivumäärätavoitteita minulla ei ole, mutta olen saanut luettua loppuun kaikki ne pinoni teokset, jotka halusinkin saattaa päätökseen maratonin aikana.

    Tykkää

Jätä sormenjälkesi