Toukokuun tunnustukset

TÄSSÄ KUUSSA

Ehdin jo iloitsemaan bloggaustahdin palautumisesta kunnes päädyin pitämään pisimmän blogitaukoni ikinä. Pääsykokeisiin lukiessa jaksoin vielä silloin tällöin avata muidenkin kirjojen kansia, mutta ylioppilasjuhlien valmistelun painaessa päälle lukemisesta ei tullut enää yhtään mitään. Blogin päivittäminen jäi, enkä ehtinyt lukea muidenkaan blogeja, mutta tässä sitä ollaan, hengissä ja ylioppineena!

LUETUT

Marissa Meyer – Cinder

Pääsykokeiden vastapainoksi halusin lukea jotain kevyempää ja hakeuduin paljon hehkutettujen nuortenkirjojen maailmaan. Satujen uudelleenkerronta scifi-versioina on loistava ja mielenkiintoinen idea ja haluan lukea myös sarjan muut osat.

Tahereh Mafi – Shatter Me

Ristiriitaisia arvioita osakseen saaneesta kirjasta jäi päällimmäisenä mieleen runollinen, erottuva kieli, joka sai aikaan vau-elämyksiä myös englannin kielellä. Viihdyin tämän parissa ja palaan sarjaan varmaan vielä.

Khaled Hosseini – Ja vuoret kaikuivat

Odotukset olivat korkealla Tuhannen loistavan auringon jälkeen, mutta tämä oli pienoinen pettymys. Näkökulma vaihtui ehkä liian usein, eikä kirja koskettanut odotetulla tavalla.

ENSI KUUSSA

Luen enemmän. Bloggaan ahkerammin. Palaan muiden blogien ääreen. Nautin hengähdystauosta.

Tuntuu mukavalta palata blogimaailmaan. Mitä sinulle kuuluu? Oletko lukenut poissaoloni aikana jotain sellaista, mitä haluaisit vinkata minulle?

 

14 kommenttia artikkeliin ”Toukokuun tunnustukset

 1. Laura sanoo:

  Ja vuoret kaikuivat oli tosiaan hieman pettymys kahden aiemman Hosseinin jälkeen, mutta itse pidin siitä silti, olisin pitänyt vielä enemmän jos en olisi mielessäni jatkuvasti ehkä hieman epäreilustikin verrannut kirjailijan aiempaan tuotantoon. 🙂 Mutta hurjasti onnea tuoreelle ylioppilaalle, toivottavasti kesään mahtuu paljon hurjan hyviä kirjoja :-*

  Tykkää

 2. Kata/Tyttö ja liian suuri kasa kirjoja sanoo:

  Onnea ylioppineisuudesta! 😀 Muutamissa yo-juhlissa tuli itsekin käytyä ja nuoret ylioppilaat ovat kyllä juhlapäivänä niin ihania 🙂 Ei huolta huomisesta ja niin edespäin 😀

  Minulla myös ollut suuria tenttejä ja nyt työ, joka imee paljon energiaa eli vähän on tullut luettua. Mutta ehkäpä se tästä.

  Tykkää

  • Kirjavaras sanoo:

   Kiitos! 😀

   Niinhän se on, että muut asiat vievät välillä kohtuuttomasti aikaa ja energiaa lukemiselta, mutta sille ei oikein voi mitään. Toivottavasti kiireesi helpottavat! 🙂

   Tykkää

 3. sallawa sanoo:

  Onnea tuoreelle ylioppilaalle! 🙂 Toivottavasti juhlasi olivat oikein mukavat.

  Huvittavaa kenties, että meillä on ollut samaan aikaan tämä hiljaiselo luku- ja bloggausrintamalla. Koitan itsekin päästä takaisin kirjoitteluun kiinni. Kevät on ollut niin kiireinen, että huh.

  Ja vuoret kaikuivat – pettymys minullekin. Olisi varmaan ollut hyvä, jos sitä ei olisi koko ajan vertaillut aurinkoihin, niinkuin joku muukin täällä jo totesi. Itse luin juuri mielenkiintoisesti asetellun ja hyvin kirjoitetun kirjan, Katharina Hagenan Yö ei unohda. Suosittelen :).

  Minä ja Aarrekirjasto toivotamme iloista kesää!

  Tykkää

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s