Kiinnostavimmat kirjauutuudet syksy 2016!

Minulla on vielä varastamatta lukematta valtaosa tämän kevään kutkuttavimmista kirjauutuuksista, mutta en voi olla suunnittelematta saalista jo syksynkin kirjoista.

ATENA

Chigozie Obioma – Kalamiehet: Veljesnelikko ryhtyy vastoin kieltoa kalastamaan saastuneesta joesta ja törmää kylähulluun, joka ennustaa, että yksi veljistä surmaa toisen.

Giles Milton – Maailma on outo. 101 eriskummallista historiallista tapausta: Kokoelma erikoisia ihmiskohtaloita ja kummallisia sattumuksia historian tunnetuista ja tuntemattomammista tapauksista.

Wyllie, Acton, Goldblatt, Ilari Aalto (suom. toim.) – Aikamatkaajan opas historiaan. 18 aikamatkaa Vesuviuksen purkautumisesta Woodstockin festivaaleille: Ruokapaikkasuosituksista laajempiin tietoiskuihin aikamatkustuksen kohteista.

BAZAR

Lucinda Riley – Keskiyön ruusu: Rakkaustarina vie 1900-luvun alun Intian palatseista ensimmäisen maailmansodan ja nykypäivän Englannin maaseudulle.

GUMMERUS

Paula Havaste – Veden vihat: Odotettua jatkoa 1100-lukua elävän Kerten tarinaan.

OTAVA

Pajtim Statovci – Tiranan sydän: 1990-luvun alun Albaniassa vallitsee kaaos kommunismin romahtamisen jälkeen. Parhaista ystävistä toinen menettää isänsä, toinen tuntee olevansa väärässä ruumiissa.

Sanna Tahvanainen – Pikkumusta: 1920-luvun seurapiirit toimivat kulisseina Coco Chanelin rakkausjutuille, salaisuuksille ja muotiuralle.

TAMMI

J. K. Rowling, Jim Kay – Haryy Potter ja salaisuuksien kammio: Kuvitettu painos Harryn toisesta kouluvuodesta Tylypahkassa.

Minun listani näyttää hyvin historiapainotteiselta, entä sinun? Mitä kirjaa sinä odotat syksyltä 2016?

6 kommenttia artikkeliin ”Kiinnostavimmat kirjauutuudet syksy 2016!

 1. Laura sanoo:

  Mulla kyllä näytti hurjan kotimaispainotteiselta, se on vienyt todella mukanaan tänä vuonna! Näitä listauksia on kyllä hauska lukea, kaikki bongaa aivan eri kirjat listoilta, ja sitä kautta niitä huomaa itsekin toisella tavalla kuin vain katalogeja selaamalla. :> Kiva kun teit tämän postauksen!

  Tykkää

 2. Jenni/Sivu sivultta sanoo:

  Näitä listauksia on aina kiva lukea. Itse en ole vielä suunnitellut syksyn lukemisia. Kesällä ilmestyy pari mielenkiintoista teosta, jotka luen varmaan viivana niiden ilmestyttyä. Saa nähdä tuleeko itsekin tehtyä tällainen listaus 🙂

  Tykkää

 3. Katri sanoo:

  Mun on pitänyt tehdä tällainen postaus jo kauan, saa nähdä teenkö ollenkaan… 😀

  Mua kiinnostaa eniten Riikka Pulkkisen ja Jonathan Safran Foerin uutuudet, Sarah J. Maasin Empire of Storms ja toki tuo Harry Potter<3

  Tykkää

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s