Kurjen siivellä -lukuhaaste

Kurjen siivellä on Pinon päällimmäinen -blogin luotsaama haaste, joka innostaa lukemaan kirjoja Itä-Aasiasta. Kohdealueeseen kuuluvat siis Kiina, Japani, Taiwan, Hong Kong, Macao, Mongolia, Pohjois-Korea ja Etelä-Korea. Haasteen suorittamiseksi riittää, että kirjan tapahtumat sijoittuvat johonkin näistä maista tai kertovat sen kulttuurista, kirjailijan ei välttämättä tarvitse olla itäaasialainen. Haaste on käynnissä 30. joulukuuta 2016 asti.

Aasialainen kirjallisuus on kokonaisuudessaan minulle hyvin vierasta, mutta onneksi haasteen aloituspostaukseen on linkitetty kattava valikoima hyväksyttävää kirjallisuutta. Tämän, niin kuin muiden haasteiden, tarkoitus on avartaa sekä maailmankuvaani että lukutottumuksiani. Myös maailmanvalloitushaasteelle urakka tekee varmasti hyvää.

Haasteeseen luettavasta kirjallisuudesta ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin tässä olisi loistava tilaisuus päästä korkkaamaan Murakami-lukuhistoriani ja tutustua paljon ylistystä osakseen saaneeseen Pasi Pekkolan Lohikäärmeen väreihin.

Haasteeseen luetut kirjat:

Ryan Graudin – The Walled City

Janice Y. K. Lee – Pianotunnit

Haruki Murakami – Norwegian Wood

Ji Li Jiang – Punainen huivi

Kurjen siivellä

Muut haasteet, niin tämän vuoden puolella erääntyvät kuin ikuisuusprojektit, löytyvät täältä.

Jätä sormenjälkesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s